Pro začátek Vám nabízíme z našich studených předkrmů![]()
| 4 ks | Kmínový chléb se škvarkovým sádlem a cibulkou |
| 100 g | Domácí bůček z naší udírny |
| 100 g | Vepřová paštika od řezníka Fandy |
| 100 g | Rybí matjesy |
Z teplých předkrmů si jistě pochutnáte na![]()
| 3 ks | Domácí míchaná vajíčka s cibulkou |
| 100 g | Biskoupecká drůbeží jatýrka na cibulce |
| 100 g | Zapečený kozí sýr |
| 100 g | Grilovaný hermelín s brusinkami |
Ke zpříjemnění posezení![]()
| 100 g | Domácí jemná tlačenka s cibulí (tmavá) |
| 100 g | Gothajský salám s cibulí |
| 100 g | Utopenec |
| 100 g | Tatarský biftek s topinkami |
| 100 g | Sýrový talíř z tuzemských sýrů |
| 100 g | Rybí pepřenky |
| 100 g | Pražené solené mandle |
Speciality našeho kraje![]()
| 200 g | Babiččina kapsa (kuřecí prsa v těstíčku plněná slaninou, gothajem, hořčicí a cibulí) |
| 200 g | Kloboučnické svíčkové řezy (svíčková zapečená se slaninou a hermelínem) |
| 200 g | Kuřecí terčíky (plněné šunkou, sýrem a česnekem smažené v trojobalu) |
| 150 g | Zámecká prsa (smažená v těstíčku, sypaná sýrem, šunkou a tatarskou omáčkou) |
| 150 g | Liduščiny plátky (s cibulkou, sýrem, petrželkou, zeleným pepřem, brandy a smetanou) |
| 150 g | Kuřecí prsa tety kořenářky (se sýrem, provensálským kořením a smetanou) |
| 400 g | Grill talíř (3 druhy masa – vepřová panenka, hovězí svíčková, kuřecí prsa) |
| 150 g | Maminčin kotlík (panenka, brambory, slanina, česnek, špenát) |