Hovězí maso
250 g | Telecí Rumpsteak se sázeným vejcem | 290,- |
300 g | Rib eye (maso prorostlé tukem, které bývá označováno za nejšťavnatější steak) | 350,- |
300 g | Rumpsteak (maso ze zadní části roštěné či horní části kýty) | 300,- |
200 g | Hovězí steak z pravé svíčkové | 350,- |
200 g | Svíčková stroganov | 300,- |
200 g | Svíčkové řezy Djulbastia | 280,- |
Vepřové maso
200 g | Smažená pečeně | 150,- |
250 g | Pečený steak z krkovice s pepřovou omáčkou | 180,- |
250 g | Steak z krkovice s cibulkou, česnekem a doma vyuzenou slaninou | 180,- |
250 g | Pečený steak z krkovice s omáčkou z hrubozrnné hořčice | 180,- |
200 g | Pálivá vepřová směs | 170,- |
Medailonky z panenky
200 g | Panenka s rozpečenou nivou a sázeným vejcem | 200,- |
200 g | Panenka na cibulce a slanině podlévaná černým pivem | 200,- |
200 g | Panenka s bylinkovým přelivem | 200,- |
200 g | Vepřové nudličky s pórkem a nivou se smetanovou omáčkou | 200,- |
Špalíčky z panenky
200 g | Špalky v anglické slanině podávané na fazolkách | 250,- |
200 g | Špalky na houbách se smetanovou omáčkou | 220,- |
200 g | Podkovářské špalky slanina, žampiony, cibulka, smetana, sýr | 220,- |