Jídelní lístek 2022-06-23T00:21:37+00:00

Hovězí maso

250 g Telecí Rumpsteak se sázeným vejcem 290,-
300 g Rib eye (maso prorostlé tukem, které bývá označováno za nejšťavnatější steak) 350,-
300 g Rumpsteak (maso ze zadní části roštěné či horní části kýty) 300,-
200 g Hovězí steak z pravé svíčkové 350,-
200 g Svíčková stroganov 300,-
200 g Svíčkové řezy Djulbastia 280,-

 

Vepřové maso

200 g Smažená pečeně 150,-
250 g Pečený steak z krkovice s pepřovou omáčkou 180,-
250 g Steak z krkovice s cibulkou, česnekem a doma vyuzenou slaninou 180,-
250 g Pečený steak z krkovice s omáčkou z hrubozrnné hořčice 180,-
200 g Pálivá vepřová směs 170,-

 

Medailonky z panenky

200 g Panenka s rozpečenou nivou a sázeným vejcem 200,-
200 g Panenka na cibulce a slanině podlévaná černým pivem 200,-
200 g Panenka s bylinkovým přelivem 200,-
200 g Vepřové nudličky s pórkem a nivou se smetanovou omáčkou 200,-

 

Špalíčky z panenky

200 g Špalky v anglické slanině podávané na fazolkách 250,-
200 g Špalky na houbách se smetanovou omáčkou 220,-
200 g Podkovářské špalky slanina, žampiony, cibulka, smetana, sýr 220,-