Kuřecí maso
200 g | Prsíčka na chilli a pečených paprikách |
200 g | Grilované medailonky s pórkem a žampiony ve smetanové omáčce |
200 g | Kuřecí kousky na medových mandlích |
200 g | Kuřecí steak s rozpečeným modrým sýrem a šunkou |
200 g | Kuřecí směs ze Selského dvora se zeleninou |
Ryby
200 g | Kapří filet na česneku |
200 g | Kapří filet na kmíně |
200 g | Smažený filet z kapra |
200 g | Candát na másle s pečeným citrónem |
200 g | Candát na bylinkách |
200 g | Pstruží filety na citronovém pepři |
200 g | Pstruží filety na másle |
Zvěřinové speciality
200 g | Grilovaná kančí kýta na rozmarýnu a domácí slanině |
200 g | Marinované kančí medailonky |
200 g | Dančí medailonky s ořechovou omáčkou |
200 g | Dančí nudličky na houbách s pórkem |
Dětské pokrmy
100 g | Smažený sýr |
100 g | Smažená kuřecí prsíčka |
100 g | Kuřecí medailonky se šunkou ve smetanové omáčce |
Bezmasé pokrmy
200 g | Dušená zelenina |
200 g | Fazolové lusky na olivovém oleji s tymiánem |
200 g | Blanšírovaná brokolice na másle |
200 g | Grilovaná zelenina na bylinkách |
150 g | Smažený sýr |
200 g | Selská omeleta |
200 g | Zapečené petrželové brambory se smetanou a sýrem, sypané paprikou |