Jídelní lístek 2025-06-01T22:57:46+00:00

Hovězí maso

250 g Telecí Rumpsteak se sázeným vejcem
200 g Telecí Stroganov
200 g Smažený telecí řízek
300 g Rib eye (maso prorostlé tukem, které bývá označováno za nejšťavnatější steak)
300 g Rumpsteak (maso ze zadní části roštěné či horní části kýty)
200 g Hovězí steak z pravé svíčkové
200 g Svíčková Stroganov
200 g Svíčkové řezy Djulbastia

Vepřové maso

200 g Smažený řízek z pečeně
250 g Grilovaná krkovice s pepřovou omáčkou
250 g Dřevorubecká krkovice s cibulkou, česnekem a vyuzenou slaninou
250 g Grilovaná krkovice s medovo-hořčičnou omáčkou
200 g Pikantní vepřová směs s paprikou, cibulí a chilli
300 g Trhané vepřové maso
200 g Vepřové kostičky s drůbežími játry, pórek, drcený kmín, tymián
200 g Vepřové nudličky s čabajkou a šašlik omáčkou

Vepřová panenka

200 g Medailonky s rozpečenou nivou a sázeným vejcem
200 g Medailonky na cibulce a slanině, podlévané černým pivem
200 g Překrojená panenka s bylinkovým přelivem
200 g Překrojená panenka na houbách se smetanovou omáčkou
200 g Špalky v anglické slanině podávané na fazolkách
200 g Podkovářské špalky (slanina, žampiony, cibulka, smetana, sýr)
200 g Vepřové nudličky s pórkem a nivou se smetanovou omáčkou