Hovězí maso
250 g | Telecí Rumpsteak se sázeným vejcem |
200 g | Telecí Stroganov |
200 g | Smažený telecí řízek |
300 g | Rib eye (maso prorostlé tukem, které bývá označováno za nejšťavnatější steak) |
300 g | Rumpsteak (maso ze zadní části roštěné či horní části kýty) |
200 g | Hovězí steak z pravé svíčkové |
200 g | Svíčková Stroganov |
200 g | Svíčkové řezy Djulbastia |
Vepřové maso
200 g | Smažený řízek z pečeně |
250 g | Grilovaná krkovice s pepřovou omáčkou |
250 g | Dřevorubecká krkovice s cibulkou, česnekem a vyuzenou slaninou |
250 g | Grilovaná krkovice s medovo-hořčičnou omáčkou |
200 g | Pikantní vepřová směs s paprikou, cibulí a chilli |
300 g | Trhané vepřové maso |
200 g | Vepřové kostičky s drůbežími játry, pórek, drcený kmín, tymián |
200 g | Vepřové nudličky s čabajkou a šašlik omáčkou |
Vepřová panenka
200 g | Medailonky s rozpečenou nivou a sázeným vejcem |
200 g | Medailonky na cibulce a slanině, podlévané černým pivem |
200 g | Překrojená panenka s bylinkovým přelivem |
200 g | Překrojená panenka na houbách se smetanovou omáčkou |
200 g | Špalky v anglické slanině podávané na fazolkách |
200 g | Podkovářské špalky (slanina, žampiony, cibulka, smetana, sýr) |
200 g | Vepřové nudličky s pórkem a nivou se smetanovou omáčkou |